ΚΑΡΙΕΡΑ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην FDN GROUP δίνουμε μεγάλη έμφαση στην καλλιέργεια ενός σταθερού και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος όπου όλοι ενθαρρύνονται να εξελιχθούν τόσο ως άτομα όσο και ως επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, είμαστε αφιερωμένοι στη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν σε όλους να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, παρά τις συχνά απαιτητικές συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, διαθέτουμε ένα αποτελεσματικό και σταθερό σύστημα αμοιβών και παροχών εξασφαλίζει ότι όλοι αμείβονται δίκαια ανάλογα με τη συμβολή και τις προσπάθειές τους.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Η FDN GROUP προσφέρει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας καλλιεργώντας το πνεύμα συνεργασίας και την ομαδικότητα και εφαρμόζοντας πολιτικές ίσης μεταχείρισης.

Ένα περιβάλλον ζεστό, ανθρώπινο, φιλικό, με ανοιχτή επικοινωνία, που σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζομένους.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσα από τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Στην FDN GROUP έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας.  Οι Άνθρωποι μας εξελίσσονται μέσα σε ένα ιδιαιτέρα δυναμικό περιβάλλον, με συνεχή καθοδήγηση και εκπαίδευση.

Στην FDN GROUP, βρισκόμενοι σε σταθερή πορεία ανάπτυξης, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη. Εάν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα προσόντα τότε ελάτε μαζί μας!

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cv@fdn-group.com

 

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κωδικός Θέσης Τίτλος Θέσης
W Back End Developer
GD Graphic Designer
M Digital Marketing Specialist


Αν σας ενδιαφέρει κάποια απο τις θέσεις που αναφέρονται εδώ στείλτε μας το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cv@fdn-group.com

Τα βιογραφικά σημειώματα θα φυλάσσονται με απόλυτη εχεμύθεια στη βάση δεδομένων της FDN GROUP.